O BGI

Kada je kompanija BGI osnovana 1999. godine imala je viziju upotrebe genetike u korist ljudske rase, a sada predstavlja najveću genetsku organizaciju na svetu. BGI poseduje neprofitne istraživačke institute, ali i komercijalne jedinice za primenu sekvenciranja sledeće generacije. Zajedno sa svojim ograncima BGI Amerika i BGI Evropa, BGI je uspostavio partnerstva i saradnju sa vodećim akademskim i istraživačkim državnim institucijama, kao i sa globalnom biotehnološkim i farmaceutskim kompanijama, kako bi se podržale različite medicinske, agrikulturne, ekološke i slične primene. Kombinacijom analiziranja visokog protoka, genetskih platformi, svojom velikom kolekcijom uzoraka i sposobnošću skladištenja uzoraka, dubljom bioinformatičkom analizom i posvećenošću edukaciji, BGI ima cilj da genetička nauka i tehnologija radi u korist svih.

Naš neinvazivni prenatalni test NIFTY™ test je vodeći na tržištu, a u ponudi je kod preko više od 2000 naših partnera, u više od pedeset država širom sveta. Do maja 2019. godine obrađeno je preko 5.000.000 uzoraka, što čini NIFTY™ ubedljivo najpouzdanijim NIPT testom na svetu, koji čini preko 70% svih obavljenih NIPT testova.

Molimo Vas posetite web adresu www.bgi.com za više informacija o kompaniji BGI.

TWISTMED D.O.O. BEOGRAD je u Srbiji i Crnoj Gori ekskluzivni ovlašćeni partner kompanije GENEPLANET D.O.O. LJUBLJANA – ekskluzivnog direktnog zastupnika kompanije BGI i NIFTY testa, za Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, BiH, Kosovo i Austriju.

Prijavite se za besplatno savetovanje

Saznajte sve što Vas interesuje o NIFTY testu.

To polje je obavezno.
To polje je obavezno.
To polje je obavezno.