Priča Ivane Selakov

“NIFTY test sam izabrala zato što sam saznala da je to najpouzdaniji prenatalni test sa vise od tri miliona testiranih zena. Stupila sam u kontakt sa veoma stručnim i prijatnimzastupnicima NIFTY – ja za Srbiju i dogovorili smo se da uradim test iz krvi u 10. nedelji trudnoće. Veoma su me obradovali dobri rezultati nakon osam dana, a posebno me je oduševila vestda čekamo devojčicu. Tek kada sam saznala da je naša devojcica hromozomski “dobro”, podelila sam vest o svojoj trudnoći i sa medijima. Taj test mi je dao mir i spokoj i zapravo sam tek odtog trenutka krenula da uživam u trudnoći.”

Zdrava devojčica dolazi na svet početkom decembra, a pripreme za dolazak princeze u dom pevačice su već počele.

“Peđa u ja smo već kupili prvu garderobicu i srebrne baletanke i jako nam je to sve zanimljivo. Već vidim da nećemo moći da se kontrolišemo oko kupovine i da ćemo joj kupiti svašta. Jošuvek biram krevetac i kolica za bebu i čekam da izaberem nešto što mi se učini najbolje.”

Ivana je veoma aktivna trudnica, još uvek peva na koncertima širom regiona, ali se i trudi da svaki slobodan trenutak provede odmarajući se sa svojim izabranikom. Međutim, uskoro odlazi nazasluženu i najlepšu pauzu u karijeri.

“U dogovoru sa mojim doktorom, s obzirom na to da trudnoća protiče kako treba, nema potrebe da ležim već da se ponašam prirodno, da radim, krećem se i putujem. Već sam dva puta bila naodmoru i jako mi je prijalo. Krajem leta odlazim na pauzu od posla i na trudničko bolovanje.”

Za kraj, imala je nekoliko saveta za sve buduće mame.

“Da razmišljaju pozitivno, da ne oklevaju sa vantelesnom oplodnjom ukoliko ima se prirodna trudnoća ne dešava neko vreme, da se ponašaju normalno i da rade sve ono sto im prija. Ono štozaista preporučujem od srca je da svaka buduća mama uradi NIFTY test.”

Prijavite se za besplatno savetovanje

Saznajte sve što Vas interesuje o NIFTY testu.

To polje je obavezno.
To polje je obavezno.
To polje je obavezno.